na takie auto można liczyć na przykład w razie wypadku czy awarii auta. Mi się niestety zdarzył taki przypadek jakieś pół roku temu . Było to tak, że pod Elblągiem, na prostej drodze, jechałem sobie z rodzinką. Niestety, wówczas padał deszcz i nie wiem, co strzeliło do głowy kierowcy przede mną, że postanowił nagle przepuścić jadący z boku kombajn. W efekcie się nie wyrobiłem, szklanka na drodze zrobiła swoje i uderzyłem w tył auta. Na szczęście byłem wcześniej ubezpieczony w Gothaerze -
https://www.gothaer.pl/pl-dla-ciebie-produkt/58319/samochod/ubezpieczenie-auto-assistance-plus i mogłem liczyć właśnie na auto zastępcze. Fajna sprawa, bo jednak holowanie zniszczonego auta to jedno, a do domu czymś trzeba dotrzeć. W ogóle jestem już kilka lat ubezpieczony w Gotaherze i uważam, że to jedna z lepszych firm na rynku. Profesjonalnie podchodząca do klienta i wyjaśniająca wszelkie wątpliwości bez zbędnego, korporacyjnego bełkotu. Takich firm naprawdę mało jest już na rynku, a jako że jestem ich stałym klientem od kilku lat, to mogę liczyć na wysokie zniżki, zarówno przy oc , jak i dodatkowych polisach.