Oczywiście warto iść z duchem czasu, jeżeli chodzi o marketing, ale zarazem nie należy się odrzucać tradycyjnych form. Nie rozumiem tych kolegów przedsiębiorców, którzy ulotki czy broszury odesłali bezpowrotnie do lamusa. Przecież jeśli stykamy się bezpośrednio z potencjalnymi klientami, czy to podczas targów firmowych, czy to podczas jakichkolwiek eventów, to powinno się liczyć dla nas to, żeby dotrzeć do klienta bezpośrednio z ofertą. A taką możliwość dają bez wątpienia najmniejszego ulotki czy broszury. A internetowi w żaden sposób się nie sprzeciwiam. Sam działania marketingowe outsourcingowałem i powierzyłem do działania agencji specjalnej. Zajmuje się ona dla mnie takimi działaniami, jak link building czy marketing szeptany i na razie jestem zadowolony. Ponadto nawiązałem współdziałania z kilkoma innymi podmiotami zewnętrznymi., Między innymi z firmą monevia -
https://www.monevia.pl/czym-sie-rozni-sprzedaz-faktur-od-faktoringu/, a także tmf group, która wspiera sektor małych i średnich przedsiębiorców w zakresie na przykład księgowości